Doorn: een weergaloze groene locatie op de Utrechtse Heuvelrug

Wat van Villa Woestduin echt een villa maakt, is de prachtige ligging. In een historisch dorp midden op de bosrijke Utrechtse Heuvelrug. Uitstekend bereikbaar, op loopafstand van het centrum van Doorn en vlak bij alle voorzieningen, uitvalswegen en bus- en treinverbindingen. Zo bent u in enkele minuten in Driebergen-Rijsenburg en Zeist.
Dorp met historie

Woonomgeving met historie

De exclusieve villa schittert straks in Bovenkwartier – een nieuw woongebied in Doorn – op de hoek van de Oude Arnhemse Bovenweg en de Woestduinlaan. Een historische plek waar van oudsher ook het Nederlands Veteraneninstituut is gevestigd. Aan de overzijde van de weg bevindt zich nu nog de Marinierskazerne van Defensie. Na de verhuizing maakt de huidige bebouwing in dit grootse, bosrijke natuurgebied plaats voor een elegante, parkachtige woonomgeving. Waar alles draait om rust, ruimte en comfort.

Alles binnen handbereik

Woont u in Villa Woestduin, dan heeft u straks alle voorzieningen binnen handbereik. Van leuke boetieks, grote winkelketens en supermarkten tot groene wandelgebieden, gezellige horeca en ontspannende sport- en spelmogelijkheden.
Alles binnen handbereik

De locatie in kaart

Naast de ligging van Villa Woestduin vindt u hieronder ook een overzicht van de belangrijkste hotspots bij u in de buurt. Beweeg met uw muis over de kaart en klik op een van de gemarkeerde locaties om te zien welke hotspots zich in de buurt bevinden.