header-atelier header-gym header-leefkeuken-eethoek header-tuinkamer

All inclusive wonen

In Villa Woestduin ervaart u een ongekend hoog woon- en leefcomfort en gevoel van veiligheid. Zo kunt u uw villa-appartement helemaal persoonlijk afwerken met fraaie interieuroplossingen op maat voor de entree, keuken, bijkeuken, kleedkamer en badkamer. Naast fijne voorzieningen waarvan iedere bewoner gebruik kan maken heeft u ook de mogelijkheid van een uitgebreid pakket aan gemaksdiensten. Bovendien kunt u in Villa Woestduin tot op hoge leeftijd zelfstandig wonen. Er is van alles mogelijk en bespreekbaar. Hierover leest u hier meer.

Gezamenlijk comfort

Gezamenlijk comfort

Wanneer u maar wilt kunt u gebruikmaken van alle gezamenlijke ruimten – hier is wifi – en de voorzieningen. Vanuit de entree met ontvangstzitje en de post- en pakketlockers komt u in de sfeervolle gezamenlijke living met de uitnodigende open keuken waar u medebewoners ontmoet en waar vrienden en familie welkom zijn. In de aangrenzende tuinkamer geniet u van een kop koffie, leest u een boek of zit u gewoon weg te mijmeren. U stapt hier ook zo het terras op. In de atelierruimte is het mogelijk om al dan niet met anderen een hobby te beoefenen. In de fitnessruimte – met uitzicht op de prachtige groene omgeving – werkt u zelf aan uw conditie of bijvoorbeeld met een fysiotherapeut aan beweging of herstel. In de sauna komt u tot rust. En willen familie of vrienden blijven slapen na een gezellige avond, dan kan dat in de gastenstudio. Wanneer u of meerdere bewoners een zorghulp hebt, kunt u deze hier zo nodig een slaapplaats aanbieden. Op-en-top gemak dus.

Gemaksdiensten

Staetes is een nieuwe woonformule in Nederland. Villa Woestduin is een Staetes woonomgeving. Dat komt tot uitdrukking in het ontwerp, de uitrusting en afwerking van de villa, de appartementen en gezamenlijke ruimten en voorzieningen. Ook is er goed nagedacht over uw leefstijl en persoonlijke wensen in een Staetes woonomgeving. Zorgeloos en betaalbaar genieten in een luxe en comfortabele omgeving. Maar Staetes is ook een serviceorganisatie die u graag bijstaat als het gaat om verhuizen, wonen en gemak, zorg en ondersteuning. De family manager van Staetes vertelt u er graag meer over.

 

Van informatie tot verhuizing
Allerlei vragen kunnen bij u opkomen als u overweegt om een Staetes appartement in Villa Woestduin te kopen: Wat worden mijn maandlasten? Wat brengt de verkoop van mijn huidige woning op? Hoe wend ik mijn overwaarde aan? Staetes helpt u met financieel advies of de taxatie en verkoop van uw huidige woning. Hierin zijn Drieklomp Makelaars en Rentmeesters en Rabobank de projectpartners. Studio Lanen helpt u graag met uw inrichting en interieur. U krijgt van ons een designvoucher voor een deel van deze kosten. En als de verhuizing dichterbij komt staat Staetes zo nodig voor u klaar om u te helpen bij het organiseren daarvan, het in- en uitpakken, het omzetten van uw abonnementen of het aansluiten en inregelen van technische apparaten. U ontvangt vooraf altijd een transparante kostenopgave.

Wonen en gemak

Staetes geeft extra waarde aan wonen. Vanaf het moment dat u in uw nieuwe villa-appartement woont, kunt u zich abonneren op het Staetes basis servicepakket. Dat is steeds een jaarverplichting. De maandpremie zal u heel erg meevallen. De voor u gemaakte kosten worden geheel transparant aan u doorbelast of rekent u rechtstreeks met de dienstverlener af. Het gaat om activiteiten als:

 • Schoonmaak in de woning
 • Glasbewassing binnen en buiten (balkon)
 • Onderhoud- en reparatieservice (storingsmelding, afsprakendienst, technische ondersteuning)
 • Klusservice (afwerken, schilderen, bevestigen/ophangen) Aansluit- en inregelservice (internet/tv, verlichting, technische apparaten, community-app, zomer-/wintertijd)
 • Boodschappenservice
 • Maaltijden en kookservice
 • Stomerij en strijkservice
 • Alarmservice en sleutelservice bij verlies en diefstal
 • Planten- en postverzorging bij afwezigheid
 • Personal training

 

Zorg en ondersteuning

Gelukkig worden we steeds gezonder ouder. Toch kan het voorkomen dat u of uw partner tijdelijk of permanent meer ondersteuning of zorg nodig heeft. Naast het basis servicepakket kunt u dan ook kiezen voor het plus servicepakket. Ook dit extrapakket is gunstig geprijsd. We zijn zelf geen zorginstelling, maar onze family managers kunnen u wel adviseren en begeleiden bij uw zorgvragen. Zij kennen de weg in het zorglandschap. De voor u gemaakte kosten worden geheel transparant aan u doorbelast of rekent u rechtstreeks met de dienstverlener af. Denk aan ondersteuning bij:

 • Aansluiten van personenalarmering
 • Bestellen van medische hulpmiddelen
 • Organiseren van thuishulp
 • Cliëntondersteuning Wmo/Wlz
 • Aanvraag zorgindicatie en persoonsgebonden budget